| 1 |
Behizain, ipuinak irakurtzen |
|
| 2 |
Arroketan, lapak eta arrain txikiak |
|
| 3 |
Gose garaia |
|
| 4 |
Ez mozkortzeko, onena pitarra |
|
| 5 |
Gosez ez, baina beti hotzez |
|
| 6 |
Beheko sua |
|
| 7 |
Gose garaia |
|
| 8 |
Gabonetako otordu bereziak |
|
| 9 |
Odolkiak eta txorizoak |
|
| 10 |
Ezkontza-gurdiarekin |
|
| 11 |
Txikitoen zergatia eta tabernako jana |
|
| 12 |
Bost hilabeterako, babarrunak jaten |
|
| 13 |
Baserriko otorduak |
|
| 14 |
Babarruna eta artoa entregatu beharra |
|
| 15 |
Bederatzi urterekin, txanelean |
|
| 16 |
Etxean dolarerik ez, auzoan bai |
|
| 17 |
Tabernako lanak eta janariak |
|
| 18 |
Errazionamendu garaia: gutxi eta txarra |
|
| 19 |
Sagardotegiak, tabernak eta erosketak |
|
| 20 |
Gose garaia |
|
| 21 |
Esnea saltzera Antiguara |
|
| 22 |
Hautsekin egindako tortilla |
|
| 23 |
Bazkaltzeko, denak batetik |
|
| 24 |
Babarrunak eta antxoak |
|
| 25 |
Bakailaoa pobreentzat |
|
| 26 |
Baserritarren joan-etorria Parte Zaharrean |
|
| 27 |
Ospakizun handietan, jatetxean lanean |
|
| 28 |
17 urterekin hasi zen lanean, josten |
|
| 29 |
Txerria hiltzen zuten; odolkiak |
|
| 30 |
Kilkerrak eta barraskiloak |
|
| 31 |
"Goikoetxekoak" |
|
| 32 |
Arrain saltzaileak |
|
| 33 |
Antxoa sororako, simaur moduan |
|
| 34 |
Egunero babarruna; Gabonetan otordu berezia |
|
| 35 |
El Leon garagardo lantegian txofer |
|
| 36 |
"Txerri-munik" ordainetan |
|
| 37 |
Ama Konstituzio plazara, zaldi-karroan |
|
| 38 |
Sagardotegiko lehengo giroa |
|
| 39 |
Gobernu militarrean, idazkari |
|
| 40 |
Beizamara irin bila |
|
| 41 |
Garai bateko Loiola |
|
| 42 |
Osabak ekarritako irina |
|
| 43 |
Angulak eta kokotxak |
|
| 44 |
Baratzea eta jatekoa |
|
| 45 |
Sagardotegiko kaxuelak |
|
| 46 |
Zezenaren beldur, festetan |
|
| 47 |
Errazionamenduarekin ogi gutxi |
|
| 48 |
Gosea eta hotza, gerraostean |
|
| 49 |
Txerria hil eta "txerri muinak" |
|
| 50 |
Txerria urtero hiltzen zuten |
|
| 51 |
Arrosarioa eta Gabonetako giroa |
|
| 52 |
Tabernetan ibiltzeko ohitura eta zinema aretoak |
|
| 53 |
Behi gazta egiten |
|
| 54 |
Txorizoak egiten |
|
| 55 |
Baserriko otorduak |
|
| 56 |
Arto lanak eta taloak |
|
| 57 |
Ogia eta taloak egiten |
|
| 58 |
San Isidro egunean, hegaztia |
|
| 59 |
Txerri hilketa eta odolkiak |
|
| 60 |
Taloa eta esnea |
|
| 61 |
Jatetxeko kontuak: mahaiak, sagardoa |
|
| 62 |
Txerria nola hiltzen zuten |
|
| 63 |
Txerri puskak gatzetan |
|
| 64 |
Zer prestatzen zuten jateko |
|
| 65 |
Txerria hiltzen zutenean |
|
| 66 |
Tabernako lana |
|
| 67 |
Esnea, oilaskoak eta arrautzak |
|
| 68 |
Estraperloa, gose garaian |
|
| 69 |
Odolkiak egiten eta partitzen |
|
| 70 |
Beti asto lanak egiten |
|
| 71 |
Langileak bezero, etxeko jatetxean |
|
| 72 |
Etxeko jatorduak |
|
| 73 |
Zein arrain jaten zuten etxean |
|
| 74 |
Egin beharrak, kareletik behera |
|
| 75 |
Lekaleak, atuna eta izurdea |
|
| 76 |
Gozozalea |
|
| 77 |
Marianistetako giroa arrotz |
|
| 78 |
Arrain saltzaileak |
|
| 79 |
Arroketan II |
|
| 80 |
Hernanira txokolate bila |
|
| 81 |
Amaren familian, arrantzaleak |
|
| 82 |
Gurelesa esnea |
|
| 83 |
Sagardotegia etxean |
|
| 84 |
Goserik ez, baina nahi beste ere ez |
|
| 85 |
Estraperloko olioa eta ogi zuria |
|
| 86 |
Sagardotegira igandetan, arraina merke jatera |
|
| 87 |
Baserrian egunero babarrunak |
|
| 88 |
Jatekoa eta etxeko zereginak |
|
| 89 |
Sagardogintza, lehen eta orain |
|
| 90 |
Sagardotegiko janaria |
|
| 91 |
Nork bere janari eraman behar ontzira |
|
| 92 |
Igandetan ere arrantzan |
|
| 93 |
Atunetako arrantza: ontziko bizimodua |
|
| 94 |
Eizmendi sagardotegikoakin harreman ona |
|
| 95 |
Errazionamendu garaia; estraperloa |
|
| 96 |
Ardo dendako kontuak |
|
| 97 |
Ardo dendako kontuak II |
|
| 98 |
Ilargiaren garrantzia |
|
| 99 |
Sukaldea eta otorduak |
|
| 100 |
Estraperloa eta errazionamendua |
|