Donostia (Gipuzkoa)

Sagardogintza, lehen eta orain

Sagardogintza, lehen eta orain Sagardoa egiteko prozesua, lehen eta orain. Sagarra umatzea. Garbitasun handiagoa orain. Janari eta edari gogorrak lehen. Tabernetan, bikarbonatoa.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan DON-081-006 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Sagardoa egiteko prozesua, lehen eta orain. Sagarra umatzea. Garbitasun handiagoa orain. Janari eta edari gogorrak lehen. Tabernetan, bikarbonatoa.

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia