Donostia (Gipuzkoa)

Sagardotegiko janaria

Sagardotegiko janaria Egunero joaten zen jendea Barkaiztegira, sagardo garaian. Janaria etxetik eta kazuelak. 3.000 litroko kupela nola hustu zen egun gutxian, basoka. Bakailaoa, antxoa... Txuleta gerokoa da.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan DON-081-020 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Egunero joaten zen jendea Barkaiztegira, sagardo garaian. Janaria etxetik eta kazuelak. 3.000 litroko kupela nola hustu zen egun gutxian, basoka. Bakailaoa, antxoa... Txuleta gerokoa da.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia