Donostia (Gipuzkoa)

Lekaleak, atuna eta izurdea

Lekaleak, atuna eta izurdea Lekale asko jaten zuten itsasoan: garbantzuak, lentejak, babarrunak... baita arroza ere. Atuna ere jaten zuten, marmitakoan edo erreta, eta zenbaitetan izurdea ere bai.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan DON-032-051 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Lekale asko jaten zuten itsasoan: garbantzuak, lentejak, babarrunak... baita arroza ere. Atuna ere jaten zuten, marmitakoan edo erreta, eta zenbaitetan izurdea ere bai.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia