| 1 |
Belauntziak eta kostaldeko arrantza |
|
| 2 |
Arrain-saltzaileak kalez kale |
|
| 3 |
Antxoak kontserban nola egiten diren |
|
| 4 |
Iribar jatetxea |
|
| 5 |
Iribar sagardotegiaren sorrera |
|
| 6 |
Iribar jatetxearen historia |
|
| 7 |
Antzinako sagardotegiak eta parrillak |
|
| 8 |
Getariako jatetxeetan arraina nagusi: bisigua, legatza, barbarinak, panekak... |
|
| 9 |
Iribar, sagardotegi izatetik jatetxe izatera |
|
| 10 |
Itsasoko txoriak: gabaiak, kaioak... |
|
| 11 |
Bisigutako arrantza eta tretza-betetzea |
|
| 12 |
Lehen berdel gutxi harrapatzen zen, zailagoa zelako |
|
| 13 |
Azores inguruko mareak gogorrak ziren |
|
| 14 |
Garai bateko ontziak oso kaskarrak ziren: sukaldea, komuna, oheak... |
|
| 15 |
Getariako kale-baserriak. Baserritarrak itsasoan lanean eta arrantzaleak lurra lantzen |
|
| 16 |
Antxoaren arrantza: ardoran, majuan eta "estraperluan" |
|
| 17 |
Garai hartan, antxoa diru-sarrera nagusia |
|
| 18 |
Getariako "Katukalea", Aldamar kalea |
|
| 19 |
Txalupa-mutiletik marinelerako bidea |
|
| 20 |
Umetako jolasak |
|
| 21 |
Zizurkildik Getariara lanera |
|
| 22 |
Etxe partikularretan neskame |
|
| 23 |
Ama urtean behin Tolosara dirua sartzera bankura |
|
| 24 |
Aristokratak udan Getarian |
|