1 |
Behizain, ipuinak irakurtzen |
|
2 |
Arroketan, lapak eta arrain txikiak |
|
3 |
Gose garaia |
|
4 |
Ez mozkortzeko, onena pitarra |
|
5 |
Gosez ez, baina beti hotzez |
|
6 |
Beheko sua |
|
7 |
Gose garaia |
|
8 |
Gabonetako otordu bereziak |
|
9 |
Odolkiak eta txorizoak |
|
10 |
Ezkontza-gurdiarekin |
|
11 |
Txikitoen zergatia eta tabernako jana |
|
12 |
Bost hilabeterako, babarrunak jaten |
|
13 |
Baserriko otorduak |
|
14 |
Babarruna eta artoa entregatu beharra |
|
15 |
Bederatzi urterekin, txanelean |
|
16 |
Etxean dolarerik ez, auzoan bai |
|
17 |
Tabernako lanak eta janariak |
|
18 |
Errazionamendu garaia: gutxi eta txarra |
|
19 |
Sagardotegiak, tabernak eta erosketak |
|
20 |
Gose garaia |
|
21 |
Esnea saltzera Antiguara |
|
22 |
Hautsekin egindako tortilla |
|
23 |
Bazkaltzeko, denak batetik |
|
24 |
Babarrunak eta antxoak |
|
25 |
Bakailaoa pobreentzat |
|
26 |
Baserritarren joan-etorria Parte Zaharrean |
|
27 |
Ospakizun handietan, jatetxean lanean |
|
28 |
17 urterekin hasi zen lanean, josten |
|
29 |
Txerria hiltzen zuten; odolkiak |
|
30 |
Kilkerrak eta barraskiloak |
|
31 |
"Goikoetxekoak" |
|
32 |
Arrain saltzaileak |
|
33 |
Antxoa sororako, simaur moduan |
|
34 |
Egunero babarruna; Gabonetan otordu berezia |
|
35 |
El Leon garagardo lantegian txofer |
|
36 |
"Txerri-munik" ordainetan |
|
37 |
Ama Konstituzio plazara, zaldi-karroan |
|
38 |
Sagardotegiko lehengo giroa |
|
39 |
Gobernu militarrean, idazkari |
|
40 |
Beizamara irin bila |
|
41 |
Garai bateko Loiola |
|
42 |
Osabak ekarritako irina |
|
43 |
Angulak eta kokotxak |
|
44 |
Baratzea eta jatekoa |
|
45 |
Sagardotegiko kaxuelak |
|
46 |
Zezenaren beldur, festetan |
|
47 |
Errazionamenduarekin ogi gutxi |
|
48 |
Gosea eta hotza, gerraostean |
|
49 |
Txerria hil eta "txerri muinak" |
|
50 |
Txerria urtero hiltzen zuten |
|
51 |
Arrosarioa eta Gabonetako giroa |
|
52 |
Tabernetan ibiltzeko ohitura eta zinema aretoak |
|
53 |
Behi gazta egiten |
|
54 |
Txorizoak egiten |
|
55 |
Baserriko otorduak |
|
56 |
Arto lanak eta taloak |
|
57 |
Ogia eta taloak egiten |
|
58 |
San Isidro egunean, hegaztia |
|
59 |
Txerri hilketa eta odolkiak |
|
60 |
Taloa eta esnea |
|
61 |
Jatetxeko kontuak: mahaiak, sagardoa |
|
62 |
Txerria nola hiltzen zuten |
|
63 |
Txerri puskak gatzetan |
|
64 |
Zer prestatzen zuten jateko |
|
65 |
Txerria hiltzen zutenean |
|
66 |
Tabernako lana |
|
67 |
Esnea, oilaskoak eta arrautzak |
|
68 |
Estraperloa, gose garaian |
|
69 |
Odolkiak egiten eta partitzen |
|
70 |
Langileak bezero, etxeko jatetxean |
|
71 |
Etxeko jatorduak |
|
72 |
Zein arrain jaten zuten etxean |
|
73 |
Gozozalea |
|
74 |
Marianistetako giroa arrotz |
|
75 |
Arrain saltzaileak |
|
76 |
Arroketan II |
|
77 |
Hernanira txokolate bila |
|
78 |
Amaren familian, arrantzaleak |
|
79 |
Gurelesa esnea |
|
80 |
Sagardotegia etxean |
|
81 |
Goserik ez, baina nahi beste ere ez |
|
82 |
Estraperloko olioa eta ogi zuria |
|
83 |
Sagardotegira igandetan, arraina merke jatera |
|
84 |
Baserrian egunero babarrunak |
|
85 |
Jatekoa eta etxeko zereginak |
|
86 |
Sagardogintza, lehen eta orain |
|
87 |
Sagardotegiko janaria |
|
88 |
Nork bere janari eraman behar ontzira |
|
89 |
Igandetan ere arrantzan |
|
90 |
Atunetako arrantza: ontziko bizimodua |
|
91 |
Eizmendi sagardotegikoakin harreman ona |
|
92 |
Errazionamendu garaia; estraperloa |
|
93 |
Ardo dendako kontuak |
|
94 |
Ardo dendako kontuak II |
|
95 |
Ilargiaren garrantzia |
|
96 |
Sukaldea eta otorduak |
|
97 |
Estraperloa eta errazionamendua |
|
98 |
Masusta asko jatea komeni ez |
|
99 |
Txerria eta oiloak |
|
100 |
Otorduetan, pitarra |
|