1 |
Belauntziak eta kostaldeko arrantza |
|
2 |
Arrain-saltzaileak kalez kale |
|
3 |
Antxoak kontserban nola egiten diren |
|
4 |
Iribar jatetxea |
|
5 |
Iribar sagardotegiaren sorrera |
|
6 |
Iribar jatetxearen historia |
|
7 |
Antzinako sagardotegiak eta parrillak |
|
8 |
Getariako jatetxeetan arraina nagusi: bisigua, legatza, barbarinak, panekak... |
|
9 |
Iribar, sagardotegi izatetik jatetxe izatera |
|
10 |
Itsasoko txoriak: gabaiak, kaioak... |
|
11 |
Bisigutako arrantza eta tretza-betetzea |
|
12 |
Lehen berdel gutxi harrapatzen zen, zailagoa zelako |
|
13 |
Azores inguruko mareak gogorrak ziren |
|
14 |
Garai bateko ontziak oso kaskarrak ziren: sukaldea, komuna, oheak... |
|
15 |
Getariako kale-baserriak. Baserritarrak itsasoan lanean eta arrantzaleak lurra lantzen |
|
16 |
Antxoaren arrantza: ardoran, majuan eta "estraperluan" |
|
17 |
Garai hartan, antxoa diru-sarrera nagusia |
|
18 |
Getariako "Katukalea", Aldamar kalea |
|
19 |
Txalupa-mutiletik marinelerako bidea |
|
20 |
Umetako jolasak |
|
21 |
Zizurkildik Getariara lanera |
|
22 |
Etxe partikularretan neskame |
|
23 |
Ama urtean behin Tolosara dirua sartzera bankura |
|
24 |
Aristokratak udan Getarian |
|