| 1 |
Taloak egiten |
|
| 2 |
Taloak nola egiten zituzten |
|
| 3 |
Ogia nola egiten zuten |
|
| 4 |
Alkizako errotara zaldi gainean |
|
| 5 |
Txerria nola hiltzen zuten |
|
| 6 |
Garia jasotzeko modua; meta egitea |
|
| 7 |
Lurra prestatzeko teknikak |
|
| 8 |
Asteasuko 'Pello Errota'rengana |
|
| 9 |
Arrazionamendua zer banatzen zuten |
|
| 10 |
Artoa eta garia jartzeko lurra prestatu |
|
| 11 |
Artoa zuritzen |
|
| 12 |
Garia nola aprobetxatzen zuten |
|
| 13 |
Artoa eta babarrunak elkarrekin jartzen zituzten |
|
| 14 |
Txerria hil ondoren ingurukoei partitzera joaten ziren |
|
| 15 |
Oso txikitatik etxean lagundu behar izan du |
|
| 16 |
Artoa egiteko prozesua |
|
| 17 |
Artoa zaindu eta bildu |
|
| 18 |
Babarruna noiz biltzen zuten |
|
| 19 |
Babarrun zakua belar artean gordeta |
|
| 20 |
Gerra ondorengo janariak |
|
| 21 |
Amak gazta nola egiten zuen |
|
| 22 |
Etxeko abereak nola elikatzen zituzten |
|
| 23 |
Azukre erremolatxa |
|
| 24 |
Asteasura oinez, egurra eramatera |
|
| 25 |
Ama Donostiara joaten zen egunero esnea saltzera |
|
| 26 |
Etxeko ogia eta kanpotik ekarritakoa |
|
| 27 |
Garia baserrian |
|
| 28 |
Gaztainak biltzeko modua |
|
| 29 |
Gaztainak nola jaten zituzten |
|
| 30 |
Artoa eta babarruna nola jarri, landu eta bildu |
|