1 |
Taloak egiten |
|
2 |
Taloak nola egiten zituzten |
|
3 |
Ogia nola egiten zuten |
|
4 |
Alkizako errotara zaldi gainean |
|
5 |
Txerria nola hiltzen zuten |
|
6 |
Garia jasotzeko modua; meta egitea |
|
7 |
Lurra prestatzeko teknikak |
|
8 |
Asteasuko 'Pello Errota'rengana |
|
9 |
Arrazionamendua zer banatzen zuten |
|
10 |
Artoa eta garia jartzeko lurra prestatu |
|
11 |
Artoa zuritzen |
|
12 |
Garia nola aprobetxatzen zuten |
|
13 |
Artoa eta babarrunak elkarrekin jartzen zituzten |
|
14 |
Txerria hil ondoren ingurukoei partitzera joaten ziren |
|
15 |
Oso txikitatik etxean lagundu behar izan du |
|
16 |
Artoa egiteko prozesua |
|
17 |
Artoa zaindu eta bildu |
|
18 |
Babarruna noiz biltzen zuten |
|
19 |
Babarrun zakua belar artean gordeta |
|
20 |
Gerra ondorengo janariak |
|
21 |
Amak gazta nola egiten zuen |
|
22 |
Etxeko abereak nola elikatzen zituzten |
|
23 |
Azukre erremolatxa |
|
24 |
Asteasura oinez, egurra eramatera |
|
25 |
Ama Donostiara joaten zen egunero esnea saltzera |
|
26 |
Etxeko ogia eta kanpotik ekarritakoa |
|
27 |
Garia baserrian |
|
28 |
Gaztainak biltzeko modua |
|
29 |
Gaztainak nola jaten zituzten |
|
30 |
Artoa eta babarruna nola jarri, landu eta bildu |
|