Larraul (Gipuzkoa)

Gaztainak biltzeko modua

Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.

Hizlaria(k): Irazu Azkue, Joxe

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan LUL-009-006 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Etxean bazituzten gaztainak, baina ez zituzten kanpora saltzen. Gaztaina morkots eta guzti zakuan sartzen zituzten. Morkotsak txardango deituriko adar batekin biltzen zituzten. Morkotsak etxe kanpoan uzten zituzten eta zabaltzen zirenean alea kopa batera botatzen zuten.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia