Eibar: Jatekoa eta edatekoa
Gaiak »
Ohiturak eta bizimodua »
Elikadura »
Jatekoa eta edatekoa
Edariak, janariak, dietak
Pasarteak
| # | Titulua | |
| 1 |
Ogia eta artoberoa |
|
| 2 |
Abere-hiltzea: txorizoak, urdaia, zezina... |
|
| 3 |
Txerri-hiltzea: txorizoak zelan egiten diren |
|
| 4 |
Plaza zaharra |
|
| 5 |
Morokila nola egin |
|
| 6 |
Txerri-hiltzearen inguruko azalpenak |
|
| 7 |
Telleria kale-baserrian bolatokia eta sagardoa |
|
| 8 |
Ama artoberoa saltzen kalerik kale |
|
| 9 |
Kaletarrak baserrira gaztaina erreak jatera |
|
| 10 |
Ardizain |
|
| 11 |
Eibarren, harategian lanean |
|
| 12 |
Harategiko lana |
|
| 13 |
Gabonetako bazkaria |
|
| 14 |
GAC bizikleta lantegia |
|
| 15 |
Tabernako giroa |
|
| 16 |
Kaleko saltzaileak |
|
| 17 |
Entrenamendu aurretik etxean aizkoran |
|
| 18 |
Okela gatzatu |
|
| 19 |
Gabon-gaueko eta urteberri eguneko afari-bazkaria |
|
| 20 |
Neguan beti lapikokoa; Gabonetako jakiak |
|
| 21 |
Sagar mota desberdinak |
|
| 22 |
Gabonak: jatekoaren inguruko ohiturak |
|
| 23 |
Gabon giroa etxean |
|
| 24 |
Errebal kaleko eliza eta gaztaina jana |
|
| 25 |
"Hiru txiki" goxoki-saltzailea |
|
| 26 |
Errebal kalea eta inguruak nolakoak ziren |
|
| 27 |
Jatekorik ez zen falta izaten |
|
| 28 |
Eibarko jakiak |
|
| 29 |
Candidoren ama, sukaldari ikusgarri |
|
| 30 |
Astelehenetako afariak lagun artean |
|
| 31 |
Kiputzanekoa, frontoia eta zinea |
|
| 32 |
Sukaldeko tresnak eta jakiak |
|
| 33 |
Labeko sua noiz egiten zuten |
|
| 34 |
Ogi klaseak: lehengoak eta oraingoak |
|
| 35 |
Ogi klaseak: fotak. Grabadoreentzat ogi berezia |
|
| 36 |
Beraiek harrapatu eta tabernariek prestatu |
|
| 37 |
"Negrillak", onddoen pareko |
|
| 38 |
Perretxikoak nola egin eta jan |
|
| 39 |
Gabon-gaueko menua |
|
| 40 |
Ardoa, baba gorriak, esnea, taloa eta artoa egunerokoan |
|
| 41 |
Oiloak, oilaskoak eta eta txitak |
|
| 42 |
Sagardotegiak |
|
| 43 |
Auzolanean egiten ziren beharrak: garo-ebakitzea; lurketa... |
|
| 44 |
Aginaga inguruko errotak; gariaren garrantzia |
|
| 45 |
Bainulekuak |
|
| 46 |
Jateko ohiturak |
|
| 47 |
Gabonetako jatorduak |
|
| 48 |
Eguneroko bizimodua; jatorduak nolakoak |
|
| 49 |
Durangotik etortzen zen txurro-saltzailea |
|
| 50 |
Gerra sasoian txokolatea eta baba nahikoa Santanderren |
|
| 51 |
Egun osorako ogi zati bat |
|
| 52 |
Eguerdian baso txikia eta gauean baso handia |
|
| 53 |
Lapikotik ahora |
|
| 54 |
Txerriak kalean erosi eta etxean hazi |
|
| 55 |
Txarriboda |
|
| 56 |
Entsalada-tomatea gaztelarrena |
|