Eibar: Jatekoa eta edatekoa
Gaiak »
Ohiturak eta bizimodua »
Elikadura »
Jatekoa eta edatekoa
Edariak, janariak, dietak
Pasarteak
# | Titulua | |
1 |
Ogia eta artoberoa |
|
2 |
Abere-hiltzea: txorizoak, urdaia, zezina... |
|
3 |
Txerri-hiltzea: txorizoak zelan egiten diren |
|
4 |
Plaza zaharra |
|
5 |
Morokila nola egin |
|
6 |
Txerri-hiltzearen inguruko azalpenak |
|
7 |
Telleria kale-baserrian bolatokia eta sagardoa |
|
8 |
Ama artoberoa saltzen kalerik kale |
|
9 |
Kaletarrak baserrira gaztaina erreak jatera |
|
10 |
Ardizain |
|
11 |
Eibarren, harategian lanean |
|
12 |
Harategiko lana |
|
13 |
Gabonetako bazkaria |
|
14 |
GAC bizikleta lantegia |
|
15 |
Tabernako giroa |
|
16 |
Kaleko saltzaileak |
|
17 |
Entrenamendu aurretik etxean aizkoran |
|
18 |
Okela gatzatu |
|
19 |
Gabon-gaueko eta urteberri eguneko afari-bazkaria |
|
20 |
Neguan beti lapikokoa; Gabonetako jakiak |
|
21 |
Sagar mota desberdinak |
|
22 |
Gabonak: jatekoaren inguruko ohiturak |
|
23 |
Gabon giroa etxean |
|
24 |
Errebal kaleko eliza eta gaztaina jana |
|
25 |
"Hiru txiki" goxoki-saltzailea |
|
26 |
Errebal kalea eta inguruak nolakoak ziren |
|
27 |
Jatekorik ez zen falta izaten |
|
28 |
Eibarko jakiak |
|
29 |
Candidoren ama, sukaldari ikusgarri |
|
30 |
Astelehenetako afariak lagun artean |
|
31 |
Kiputzanekoa, frontoia eta zinea |
|
32 |
Sukaldeko tresnak eta jakiak |
|
33 |
Labeko sua noiz egiten zuten |
|
34 |
Ogi klaseak: lehengoak eta oraingoak |
|
35 |
Ogi klaseak: fotak. Grabadoreentzat ogi berezia |
|
36 |
Beraiek harrapatu eta tabernariek prestatu |
|
37 |
"Negrillak", onddoen pareko |
|
38 |
Perretxikoak nola egin eta jan |
|
39 |
Gabon-gaueko menua |
|
40 |
Oiloak, oilaskoak eta eta txitak |
|
41 |
Sagardotegiak |
|
42 |
Auzolanean egiten ziren beharrak: garo-ebakitzea; lurketa... |
|
43 |
Aginaga inguruko errotak; gariaren garrantzia |
|
44 |
Bainulekuak |
|
45 |
Jateko ohiturak |
|
46 |
Gabonetako jatorduak |
|
47 |
Eguneroko bizimodua; jatorduak nolakoak |
|
48 |
Durangotik etortzen zen txurro-saltzailea |
|
49 |
Gerra sasoian txokolatea eta baba nahikoa Santanderren |
|
50 |
Egun osorako ogi zati bat |
|
51 |
Eguerdian baso txikia eta gauean baso handia |
|
52 |
Lapikotik ahora |
|
53 |
Txerriak kalean erosi eta etxean hazi |
|
54 |
Txarriboda |
|
55 |
Entsalada-tomatea gaztelarrena |
|
56 |
Ardoa, baba gorriak, esnea, taloa eta artoa egunerokoan |
|