Eibar (Gipuzkoa)

Eguneroko bizimodua; jatorduak nolakoak

Eguneroko bizimodua; jatorduak nolakoak Bildotsa oso-osorik egiten zuten, hamabi laguneko familiak jateko. Izekok egiten zituen erosketak. Oilarra ere jaten zuten. Orduko bazkari eta afariak nolakoak izaten ziren. Dilistak beti ezagutu ditu Faustinak. Letxuga entsaladan jaten zuten; tomatea entsaladan beranduagokoa zen.

Eibarko kultur ondarea

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan AB-151-032 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Bildotsa oso-osorik egiten zuten, hamabi laguneko familiak jateko. Izekok egiten zituen erosketak. Oilarra ere jaten zuten. Orduko bazkari eta afariak nolakoak izaten ziren. Dilistak beti ezagutu ditu Faustinak. Letxuga entsaladan jaten zuten; tomatea entsaladan beranduagokoa zen.

Jatorrizko proiektua

Grabazio honen materiala ondorengo proiektuaren baitan jaso eta landu zen. Bertan aurkituko duzu jatorrizko materiala eta informazioa: Eibarko udalaren materiala - Eibartarren Ahotan - Egoibarra

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia