1 |
Egunean 6-8 gazta egiten zituen |
|
2 |
Larrea ona bada, esne hobea lortzen da |
|
3 |
Ardi-moztea eta ardiak bereiztea |
|
4 |
Urbiatik noiz eta nola jaisten zen |
|
5 |
Urbian beste txabola batzuk ere bazeuden |
|
6 |
Txabola konpondu, bete eta erabili |
|
7 |
Garia Zegamako errotan ehotzen |
|
8 |
Lehen artzain gehiago ardi gutxiagorekin |
|
9 |
Artzainaren eguneroko bizimodua |
|
10 |
Zeraingo auzoak eta Barbariko baserriak |
|
11 |
Ogia etxean egin eta labea bizilagunekin konpartitu |
|
12 |
Artilea oso estimatua zen lehen |
|
13 |
Haria egiteko prozesua |
|
14 |
Arkume garaia |
|
15 |
Ardien gaixotasunei nola egiten zien aurre |
|
16 |
Ardiak osasuntsu mantentzeko zenbait ohitura |
|
17 |
Hiru ahari 200 ardirentzat |
|
18 |
Ardien zahartzaroko gaixotasunak |
|
19 |
Ardiak erditzean egoten ziren zailtasunak |
|
20 |
Ardiaren koloreak zer bereizgarri zituen |
|
21 |
Ardiak nola kontatu eta bildu |
|
22 |
Artzaintzaren inguruko legeak |
|
23 |
Urbia vs Urbasa |
|
24 |
Urbasa eta Urbiako bizi-baldintzak |
|
25 |
OƱatira azokara edo prozesioa ikustera |
|
26 |
Pozik artzain-lanean umetan |
|
27 |
Herriko errotak |
|