Bizartegiak

Bizartegiak <p>Lau bizartegi inguru zeuden bere gazte denboran Lekeition, zeintzuk diren aipatzen ditu.</p>

Lau bizartegi inguru zeuden bere gazte denboran Lekeition, zeintzuk diren aipatzen ditu.

- Eta holan beste, barberue edo horrek egongo zan, ezta?
- Bai, dana. Dana euan hamen.
- Ta nun?
- Bai, barberidxa be. Arrainegidxan be baeuan. Baeuan hamentxe, zelaku da? Hor tabernie dao ba? Hori daona? Kultur etxien han goidxan daona?
- Isuntza bai,
- Hantxe be, baeuan. Bai, barberu lau-edo baeuazan. Han beheian be bai. Zelan euki dau horrek dendia? Dendia horrek, gure aurreko zelako izena dauke berak? Gero, baporin ibili da be ha? Hori. Fruteridxa. Hantxe be bai. Tabernie euan edo hori euan, barberidxa. Barberidxak baeuazan lau-edo. Han be bai, zelaku da bera? Medikue bizi zana? Arranegidxan, medikue bizi zan, hori.