Eibar: Elikadura

Gaiak » Ohiturak eta bizimodua » Elikadura

Pasarteak

#Titulua
1 Ogia eta artoberoa Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
2 Abere-hiltzea: txorizoak, urdaia, zezina... Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
3 Txerri-hiltzea: txorizoak zelan egiten diren Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
4 Plaza zaharra Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
5 Morokila nola egin Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
6 Txerri-hiltzearen inguruko azalpenak Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
7 Telleria kale-baserrian bolatokia eta sagardoa Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
8 Ama artoberoa saltzen kalerik kale Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
9 Kaletarrak baserrira gaztaina erreak jatera Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
10 Ardizain Bideoaren ikonoa
11 Eibarren, harategian lanean Bideoaren ikonoa
12 Harategiko lana Bideoaren ikonoa
13 Gabonetako bazkaria Bideoaren ikonoa
14 GAC bizikleta lantegia Bideoaren ikonoa
15 Tabernako giroa Bideoaren ikonoa
16 Kaleko saltzaileak Bideoaren ikonoa
17 Entrenamendu aurretik etxean aizkoran Bideoaren ikonoa
18 Okela gatzatu Bideoaren ikonoa
19 Gabon-gaueko eta urteberri eguneko afari-bazkaria Bideoaren ikonoa
20 Neguan beti lapikokoa; Gabonetako jakiak Bideoaren ikonoa
21 Sagar mota desberdinak Bideoaren ikonoa
22 Gabonak: jatekoaren inguruko ohiturak Bideoaren ikonoa
23 Gabon giroa etxean Bideoaren ikonoa
24 Jatekorik ez zen falta izaten Bideoaren ikonoa
25 Eibarko jakiak Bideoaren ikonoa
26 Candidoren ama, sukaldari ikusgarri Bideoaren ikonoa
27 Astelehenetako afariak lagun artean Bideoaren ikonoa
28 Kiputzanekoa, frontoia eta zinea Bideoaren ikonoa
29 Sukaldeko tresnak eta jakiak Bideoaren ikonoa
30 Labeko sua noiz egiten zuten Bideoaren ikonoa
31 Ogi klaseak: lehengoak eta oraingoak Bideoaren ikonoa
32 Ogi klaseak: fotak. Grabadoreentzat ogi berezia Bideoaren ikonoa
33 Beraiek harrapatu eta tabernariek prestatu Bideoaren ikonoa
34 "Negrillak", onddoen pareko Bideoaren ikonoa
35 Perretxikoak nola egin eta jan Bideoaren ikonoa
36 Oiloak, oilaskoak eta eta txitak Bideoaren ikonoa
37 Sagardotegiak Bideoaren ikonoa
38 Auzolanean egiten ziren beharrak: garo-ebakitzea; lurketa... Bideoaren ikonoa
39 Aginaga inguruko errotak; gariaren garrantzia Bideoaren ikonoa
40 Bainulekuak Bideoaren ikonoa
41 Jateko ohiturak Bideoaren ikonoa
42 Gabonetako jatorduak Bideoaren ikonoa
43 Eguneroko bizimodua; jatorduak nolakoak Bideoaren ikonoa
44 Gerra sasoian txokolatea eta baba nahikoa Santanderren Bideoaren ikonoa
45 Egun osorako ogi zati bat Bideoaren ikonoa
46 Eguerdian baso txikia eta gauean baso handia Bideoaren ikonoa
47 Lapikotik ahora Bideoaren ikonoa
48 Txerriak kalean erosi eta etxean hazi Bideoaren ikonoa
49 Txarriboda Bideoaren ikonoa

Emaitzak: 49 | Orriak: 1

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia