Eibar: Elikadura

Gaiak » Ohiturak eta bizimodua » Elikadura

Pasarteak

#Titulua
1 Ogia eta artoberoa Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
2 Abere-hiltzea: txorizoak, urdaia, zezina... Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
3 Txerri-hiltzea: txorizoak zelan egiten diren Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
4 Plaza zaharra Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
5 Morokila nola egin Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
6 Txerri-hiltzearen inguruko azalpenak Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
7 Telleria kale-baserrian bolatokia eta sagardoa Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
8 Ama artoberoa saltzen kalerik kale Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
9 Kaletarrak baserrira gaztaina erreak jatera Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
10 Ardizain Bideoaren ikonoa
11 Eibarren, harategian lanean Bideoaren ikonoa
12 Harategiko lana Bideoaren ikonoa
13 Gabonetako bazkaria Bideoaren ikonoa
14 GAC bizikleta lantegia Bideoaren ikonoa
15 Tabernako giroa Bideoaren ikonoa
16 Kaleko saltzaileak Bideoaren ikonoa
17 Entrenamendu aurretik etxean aizkoran Bideoaren ikonoa
18 Okela gatzatu Bideoaren ikonoa
19 Gabon-gaueko eta urteberri eguneko afari-bazkaria Bideoaren ikonoa
20 Neguan beti lapikokoa; Gabonetako jakiak Bideoaren ikonoa
21 Sagar mota desberdinak Bideoaren ikonoa
22 Gabonak: jatekoaren inguruko ohiturak Bideoaren ikonoa
23 Gabon giroa etxean Bideoaren ikonoa
24 Errebal kaleko eliza eta gaztaina jana Bideoaren ikonoa
25 "Hiru txiki" goxoki-saltzailea Bideoaren ikonoa
26 Errebal kalea eta inguruak nolakoak ziren Bideoaren ikonoa
27 Jatekorik ez zen falta izaten Bideoaren ikonoa
28 Eibarko jakiak Bideoaren ikonoa
29 Candidoren ama, sukaldari ikusgarri Bideoaren ikonoa
30 Astelehenetako afariak lagun artean Bideoaren ikonoa
31 Kiputzanekoa, frontoia eta zinea Bideoaren ikonoa
32 Sukaldeko tresnak eta jakiak Bideoaren ikonoa
33 Labeko sua noiz egiten zuten Bideoaren ikonoa
34 Ogi klaseak: lehengoak eta oraingoak Bideoaren ikonoa
35 Ogi klaseak: fotak. Grabadoreentzat ogi berezia Bideoaren ikonoa
36 Beraiek harrapatu eta tabernariek prestatu Bideoaren ikonoa
37 "Negrillak", onddoen pareko Bideoaren ikonoa
38 Perretxikoak nola egin eta jan Bideoaren ikonoa
39 Gabon-gaueko menua Bideoaren ikonoa
40 Oiloak, oilaskoak eta eta txitak Bideoaren ikonoa
41 Sagardotegiak Bideoaren ikonoa
42 Auzolanean egiten ziren beharrak: garo-ebakitzea; lurketa... Bideoaren ikonoa
43 Aginaga inguruko errotak; gariaren garrantzia Bideoaren ikonoa
44 Bainulekuak Bideoaren ikonoa
45 Jateko ohiturak Bideoaren ikonoa
46 Gabonetako jatorduak Bideoaren ikonoa
47 Eguneroko bizimodua; jatorduak nolakoak Bideoaren ikonoa
48 Durangotik etortzen zen txurro-saltzailea Bideoaren ikonoa
49 Gerra sasoian txokolatea eta baba nahikoa Santanderren Bideoaren ikonoa
50 Egun osorako ogi zati bat Bideoaren ikonoa
51 Eguerdian baso txikia eta gauean baso handia Bideoaren ikonoa
52 Lapikotik ahora Bideoaren ikonoa
53 Txerriak kalean erosi eta etxean hazi Bideoaren ikonoa
54 Txarriboda Bideoaren ikonoa
55 Entsalada-tomatea gaztelarrena Audioaren ikonoa
56 Ardoa, baba gorriak, esnea, taloa eta artoa egunerokoan
Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia