Zarautz: Elikadura

Gaiak » Ohiturak eta bizimodua » Elikadura

Pasarteak

#Titulua
1 Janaria: ze barazki eta lekari izaten zituzten. Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
2 Otordu asko olagarroarekin Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
3 Aste Santuan mutilek lapa-jana egiten zuten Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
4 Gerraostean zer jaten zuten Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
5 Kooperatiba: nola sortu zen, eta bilakaera Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
6 Gaztetan zozo-birigarrotan Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
7 Jatekoa; arraina Getariatik zuzenean ekarria Bideoaren ikonoa
8 Razionamendua; goserik ez zuten izan Bideoaren ikonoa
9 Ogi-beltza nolakoa zen Bideoaren ikonoa
10 Gabonetako menua eta etxeko giroa Bideoaren ikonoa
11 Aste eta jaietako menua Bideoaren ikonoa
12 Eguneko jatorduak Bideoaren ikonoa
13 Janariak: egunero babarrunak eta sagarrak Bideoaren ikonoa
14 Gerra-garaiko jatekoa Bideoaren ikonoa
15 Jatordu orekatuak egiten zituzten; baratzea; azoka Bideoaren ikonoa
16 San Eloi, karrozeroen eguna Bideoaren ikonoa
17 Arrainen salmenta eta prestaketa Bideoaren ikonoa
18 Bizimodua asko aldatu da: telefonoa, argindarra, janaria... Bideoaren ikonoa
19 Hotz handia eta lan asko: jan ere ezberdin Bideoaren ikonoa
20 Zarautzen tomate asko jaten zen, baina ez entsaladan Bideoaren ikonoa
21 Kale-baserriko bizimodua; janaria Bideoaren ikonoa
22 Zer jaten zuten; olagarroa Bideoaren ikonoa
23 Gabonetako menua Bideoaren ikonoa
24 Jatekoaren inguruko kontuak Bideoaren ikonoa
25 Gerra garaian gose handia pasa zuten Bideoaren ikonoa
26 Zer jaten zuten Bideoaren ikonoa
27 Gabonak eta errege eguna Bideoaren ikonoa
28 Baserriko ohiturak; janaria Bideoaren ikonoa
29 Gabonetako ohiturak; janaria. Bideoaren ikonoa
30 Zarauzko usainik onena non sortzen zen Bideoaren ikonoa
31 Zarauzko Hotelak; beraneanteak Bideoaren ikonoa
32 Bazkaltzeko egunero babarrunak Bideoaren ikonoa
33 Arrazionamendu garaia; ogi-eskasia Bideoaren ikonoa
34 Kondearentzako txakolinarekin gertatutako pasadizoa Bideoaren ikonoa
35 Barazkiak, frutak; hauen zainketa Bideoaren ikonoa
36 "Koreanoek" erakutsi ziguten tomatea jaten Bideoaren ikonoa
37 Janaria kontserbatzeko moduak Bideoaren ikonoa
38 Laranja-azalak eta gutiziak Bideoaren ikonoa
39 San Pelaiotako bazkaria Bideoaren ikonoa
40 8 urtera arte gosea ase ezinik Bideoaren ikonoa
41 Janari garbiaren garrantzia eta hondar-lurraren onurak Bideoaren ikonoa
42 Dilistak jan aurreko zereginak Bideoaren ikonoa
43 Janaria prestatzeko ohiturak Bideoaren ikonoa
44 Arrautza gordina jan zutenekoa Transkripzioaren ikonoa Audioaren ikonoa
45 Baserriko janaria eta tresnak Transkripzioaren ikonoa Audioaren ikonoa
46 Sagardotegiko janaria eta edaria Transkripzioaren ikonoa Audioaren ikonoa
47 Gabonak Transkripzioaren ikonoa Audioaren ikonoa
48 Janaria eta gutiziak Transkripzioaren ikonoa Audioaren ikonoa
Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia