1 |
Janaria: ze barazki eta lekari izaten zituzten. |
|
2 |
Otordu asko olagarroarekin |
|
3 |
Aste Santuan mutilek lapa-jana egiten zuten |
|
4 |
Gerraostean zer jaten zuten |
|
5 |
Kooperatiba: nola sortu zen, eta bilakaera |
|
6 |
Gaztetan zozo-birigarrotan |
|
7 |
Jatekoa; arraina Getariatik zuzenean ekarria |
|
8 |
Razionamendua; goserik ez zuten izan |
|
9 |
Ogi-beltza nolakoa zen |
|
10 |
Gabonetako menua eta etxeko giroa |
|
11 |
Aste eta jaietako menua |
|
12 |
Eguneko jatorduak |
|
13 |
Janariak: egunero babarrunak eta sagarrak |
|
14 |
Gerra-garaiko jatekoa |
|
15 |
Jatordu orekatuak egiten zituzten; baratzea; azoka |
|
16 |
San Eloi, karrozeroen eguna |
|
17 |
Arrainen salmenta eta prestaketa |
|
18 |
Bizimodua asko aldatu da: telefonoa, argindarra, janaria... |
|
19 |
Hotz handia eta lan asko: jan ere ezberdin |
|
20 |
Zarautzen tomate asko jaten zen, baina ez entsaladan |
|
21 |
Kale-baserriko bizimodua; janaria |
|
22 |
Zer jaten zuten; olagarroa |
|
23 |
Gabonetako menua |
|
24 |
Jatekoaren inguruko kontuak |
|
25 |
Gerra garaian gose handia pasa zuten |
|
26 |
Zer jaten zuten |
|
27 |
Gabonak eta errege eguna |
|
28 |
Baserriko ohiturak; janaria |
|
29 |
Gabonetako ohiturak; janaria. |
|
30 |
Zarauzko usainik onena non sortzen zen |
|
31 |
Zarauzko Hotelak; beraneanteak |
|
32 |
Bazkaltzeko egunero babarrunak |
|
33 |
Arrazionamendu garaia; ogi-eskasia |
|
34 |
Kondearentzako txakolinarekin gertatutako pasadizoa |
|
35 |
Barazkiak, frutak; hauen zainketa |
|
36 |
"Koreanoek" erakutsi ziguten tomatea jaten |
|
37 |
Janaria kontserbatzeko moduak |
|
38 |
Laranja-azalak eta gutiziak |
|
39 |
San Pelaiotako bazkaria |
|
40 |
8 urtera arte gosea ase ezinik |
|
41 |
Janari garbiaren garrantzia eta hondar-lurraren onurak |
|
42 |
Dilistak jan aurreko zereginak |
|
43 |
Janaria prestatzeko ohiturak |
|
44 |
Arrautza gordina jan zutenekoa |
|
45 |
Baserriko janaria eta tresnak |
|
46 |
Sagardotegiko janaria eta edaria |
|
47 |
Gabonak |
|
48 |
Janaria eta gutiziak |
|