Zestoa (Gipuzkoa)

Edarien biltegian lanean

Edarien biltegian lanean Eskola amaitu zitzaionean, etxera bueltatu eta gurasoen edari-biltegian hasi zen lanean.

Eskola amaitu zitzaionean, etxera bueltatu eta gurasoen edari-biltegian hasi zen lanean.

Transkripzioa

-Eta gero hantxe ba etxian sifoiak partittu eta holako karro zahar batekin ba... Gaseosak partiu eta mundu hortan ibilli giñan, pixkat ibilli nintzan. Danok, famili guztiyak. Anaia zaharrauak pixkat, harek huandiao, harek bazittun hamasei bat-edo ta, hamabost-hamaseiekin taillerrera, bestia berriz karnizerira jun zan eta gero ni berriz (ibilli) nintzan itxeko edari-almazen horrekin-eta, aitakin eta amakin.