Ordizia: Elikadura

Gaiak » Ohiturak eta bizimodua » Elikadura

Pasarteak

#Titulua
1 Eguneroko otorduak Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
2 Txerrikiaren kontserba; odolkiak banatzeko ohitura Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
3 Txerrikia lehortzeko piper-hautsa eman Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
4 Otorduetan denetik jaten zuten Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
5 Sagarrak eta gaztainak biltzen Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
6 Txerri-hiltzea eta honen inguruko ohiturak Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
7 Txerri-hiltzea eta ogia egitea Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
8 Eguneroko jakiak; angulak merke-merke Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
9 Odolki eta txorizoak oparitan auzora Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
10 Otorduetako jakiak Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
11 Otorduetan txerrikia nagusi Transkripzioaren ikonoa Bideoaren ikonoa
12 Eguneroko otorduetako jakiak Bideoaren ikonoa
13 Otorduetako jatekoa Bideoaren ikonoa
14 Haragia mantentzeko, gazi-kutxa Bideoaren ikonoa
15 Ipuinak etxean; ohitura zaharrak Bideoaren ikonoa
16 Otorduetako jakiak Bideoaren ikonoa
17 Sagardotegiko ohiturak lehen Bideoaren ikonoa
18 Jatekoa Bideoaren ikonoa
19 Esnezalearekin zeukaten tratua Bideoaren ikonoa
20 Etxeko janaria, eta patata jateko ohitura berria Bideoaren ikonoa
21 Arraina asko eta merke Bideoaren ikonoa
22 Txoriak jaten zituztenekoa Bideoaren ikonoa
23 Postrea: sagarra egosia edota arroz-esnea Bideoaren ikonoa
24 Haragia gazi kutxan kontserbatzen zuten Audioaren ikonoa
25 Egun seinalatuetan, jaki bereziak Audioaren ikonoa
26 Eguneroko otorduetan zopa eta eltzekoa Audioaren ikonoa
27 Zer jaten zuten normalean eta ospakizun berezietan Audioaren ikonoa
28 Sagardotegiak Ordizian Audioaren ikonoa
29 Oilaskoa, otordu berezietarako Transkripzioaren ikonoa
30 Lehenago haragirik ez jateko
31 Taloa eta artoa eguneroko jakiak
32 Oilaskoa egun berezietako jaki
33 Eguneroko otorduetako jakiak
34 Aita arotza; ama baserriko lanetan
35 Txerriak gizendu eta saldu egiten zituzten
36 Odolki, txorizo eta taloak, etxean eginak
37 Eguneroko otorduetako jakiak
38 Egun berezietako otorduak
39 Eguneroko otorduetan, potajea nagusi
40 Txerria hildakoan apaizari ordaina
41 Labesuan ogia egiten zuten
42 Garbantzua, egun berezietako jaki
43 Asteazkenetako kaleko jakia: "boladua"
44 Eguneroko otorduetako jakiak
45 Txipiroiak eta oilaskoa egun berezietan
46 Tabernak nola funtzionatzen zuen
47 Oilaskoa, egun berezietako jaki preziatua
48 Otorduetako jakiak
49 Garaian-garaiko jakiak saltzen ziren azokan
Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia