Elgoibarko Izarraren jaialdietan parte hartzen zuen

Elgoibarko Izarraren jaialdietan parte hartzen zuen Bere kabuz hasi zen gitarrarekin kantu batzuk ateratzen. Elgoibarko Izarrak San Anton egunean Odeon antzokian jaialdia antolatzen zuen urtero, dirua batzeko eta jaialdi horietan parte hartzen zuen abesten, akordeoia jotzen eta txalaparta jotzen. Antzokia bete egiten zen. Elorra dantza-taldeak eta dantza-eskolako umeek ere parte hartzen zuten. Gogoan du Benito Lertxundirekin batera parte hartu zuela Elgoibarko Izarrrak antolatutako beste jaialdi batean.