Korrikalaria izateagatik soldadutza ona

Korrikalaria izateagatik soldadutza ona <p>Krosak korritzen zituzten. Bera distantzia motzekoa da berez, baina luzean jardun behar izaten zuten. Soldadutza ona pasatu zuen horri esker. Karrerak bukatzen zituen eta horrekin nahikoa zuen.</p>

Transkripzioa

-"Bueno, a correr el cross". Hamar kilometro ta zortzi kilometro ta. Neria ez zan haura baiña soldautzia zan. Halaxe ba, haretxek librau [nauen] asko, guardixak eta horrek gauzak libre. Nik esaten naban, hurrengo datorren lizenzia, klaro, ni kuarentaydosa, hiru urte zian, eta gero kuarentaytresa, cuarenta y cuatro, cuarenta y cinco. Handik etorrriko dittuk onak eta gero nerekin ahaztuko dittuk eta ni gero hamendik aurrera horrek etortzen dianian "a picar". Hor ez zaon besterik. Baiña suertia euki naban. Bukatzen naban bai, lagundu ekipuari itten naban. Porke neri luzia ez jata /etxata/ gustau ezer ere.