Urnieta (Gipuzkoa)

Babarrunak egunero

Babarrunak egunero Babarrunak, azak, lentejak... orduko jana. Lentejek harri ugari izaten zuten. Babarrunak egunero, eta jaiegunetan zopa eta haragi egosia piperrekin. Gabonetan oilasko errea, aza-olioa, mazapana. San Josetan arkumea. Garbantzua ere jaten zen azekin.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan URN-018-031 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Babarrunak, azak, lentejak... orduko jana. Lentejek harri ugari izaten zuten. Babarrunak egunero, eta jaiegunetan zopa eta haragi egosia piperrekin. Gabonetan oilasko errea, aza-olioa, mazapana. San Josetan arkumea. Garbantzua ere jaten zen azekin.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia