Elgoibar (Gipuzkoa)

Lehengo baserrietako jatorduak

Lehengo baserrietako jatorduak Asteguneko bazkal garaian, baba gorria jan ohi zuten. Afaritarako, taloa edo morokila. Jaietan, berriz, garbantzua edo baba zuria. Gaztaina denboran, gaztaina erreta edo egosita. Juanaren anaia batek egunero hartzen zuen beratz-salda.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan EGB-053-055 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Asteguneko bazkal garaian, baba gorria jan ohi zuten. Afaritarako, taloa edo morokila. Jaietan, berriz, garbantzua edo baba zuria. Gaztaina denboran, gaztaina erreta edo egosita. Juanaren anaia batek egunero hartzen zuen beratz-salda.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia