Tolosa: Elikadura
Gaiak »
Ohiturak eta bizimodua »
Elikadura
Pasarteak
| # | Titulua | |
| 1 |
Ardiki eta gazta faltarik ez |
|
| 2 |
Bazkaritan, babarruna eta patata |
|
| 3 |
Gosaria eta bazkaria |
|
| 4 |
Janaria kontserbatzeko moduak |
|
| 5 |
Taloa, ez; ogia, bai |
|
| 6 |
Ogia egiten eta labea garbitzen |
|
| 7 |
Umetan, janari osasuntsuak eta kirola |
|
| 8 |
Dendan bizitutako anekdotak |
|
| 9 |
Arroz-esnea egiteko errezeta berezia |
|
| 10 |
Betelura bizikletaz, haragi bila |
|
| 11 |
Taloa jateko moduak |
|
| 12 |
Gerraostean goserik ez zuten pasa |
|
| 13 |
Afaltzeko, "eltzeko hondoa" |
|
| 14 |
Umeek sagardoa tamainan edateko gaitasuna |
|
| 15 |
Menuak |
|
| 16 |
Jan faltarik ez |
|
| 17 |
Jateko kontuak |
|
| 18 |
San Joanetako bazkaria |
|
| 19 |
Taloa nola egiten den |
|
| 20 |
Auzolanetako janari berezia |
|
| 21 |
Janaria kontserbatzeko moduak |
|
| 22 |
Arroz-esnea leihotik ostu |
|
| 23 |
Taloa egiteko errezeta |
|
| 24 |
Irin eta ardo bila, zortzi urterako |
|
| 25 |
Ardoa eta mikeleteak |
|
| 26 |
"Arrautzak Tolosara begira jaiotzen ziren" |
|
| 27 |
Solomoak eta txorizoak oliotan, udarako |
|
| 28 |
Apustularien elikadura |
|
| 29 |
Ahia umearentzat |
|
| 30 |
Arrautzak, etxerako |
|
| 31 |
Igandetako bazkaria |
|
| 32 |
Gereziak eta "paxientxiak", luxoa |
|
| 33 |
Gabonetako afariko menua |
|
| 34 |
Umeak eta aitona |
|
| 35 |
Eguberritan, kapoiak |
|
| 36 |
Urkizun, dibertsiorik ez |
|
| 37 |
Baserriak emandakotik |
|
| 38 |
Diruarekin haragia, sardina zaharra... erosi |
|
| 39 |
Mahaian, gurasoak beti toki berean |
|
| 40 |
Arropa garbiketa I |
|