Sagardotegietako ohiturak
Hizlaria(k):
Alkaraz Luzuriaga, Migel
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan PAS-056-027 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Arrantzaleek arraina erre eta afaria egiten zuten sagardotegian. Emakumeak sagardotegian edo tabernan ikustea oso arraroa zen, jaiak eta gizonarekin ez bazen. Pitxarrean saltzen zuten sagardoa. Goiz erretiratzen ziren normalean. Edalontzia hamar xentimo inguru izaten zen. Hamalau urte ingururekin hasten ziren sagardotegira joaten, gizonen moduan.
- Auzoa: Donibane
- Proiektua: Sanjuandarren Oroimena
- Elkarrizketatzailea(k): Idoia Etxeberria
- Data: 2020(e)ko azaroaren 04a
- Iraupena: 0:03:51
- Erref: PAS-056/027
- Kodifikatzailea: Arianne Unamuno
- Gaia(k): Aisia » Taberna giroa » Sagardotegiak
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!