Txorizoak egiteko prozesua
Hizlaria(k):
Maiztegi Arregi, Maritxu
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ONA-127-054 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Txorizoak nola egiten zituzten. Txerriaren zatiak. Paletak, solomoak... Piperrak, gatza, piper hautsa... Hirugiharra, urdaia. Eskuz txikitzen zuten. Berakatza. Bi egunean salmoeran. Hesteak erosi egin behar, txahalarenak.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Kepa Elortza
- Data: 2010(e)ko abuztuaren 10a
- Iraupena: 0:02:23
- Erref: ONA-127/054
- Kodifikatzailea: Idoia Etxeberria
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Baserria » Baserriko lanak » Abere-hiltzea , Familia eta harremanak » Lagunartea eta familia » Etxeko zereginak
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!