Oñati (Gipuzkoa)

Txorizoak egiteko prozesua

Txorizoak egiteko prozesua <p>Txorizoak nola egiten zituzten. Txerriaren zatiak. Paletak, solomoak... Piperrak, gatza, piper hautsa... Hirugiharra, urdaia. Eskuz txikitzen zuten. Berakatza. Bi egunean salmoeran. Hesteak erosi egin behar, txahalarenak.</p>

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ONA-127-054 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:

Txorizoak nola egiten zituzten. Txerriaren zatiak. Paletak, solomoak... Piperrak, gatza, piper hautsa... Hirugiharra, urdaia. Eskuz txikitzen zuten. Berakatza. Bi egunean salmoeran. Hesteak erosi egin behar, txahalarenak.

« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia