Oñati (Gipuzkoa)

Odolosteak eta "mortzilak"

Odolosteak eta "mortzilak" <p>Buzkantzak eta odolosteak nola egiten zituzten. Tipula eta porrua. Arrozarekin ere egiten zituzten: "mortzilak". Orain ezin egin, debekatuta dago eta.</p>

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ONA-127-056 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:

Buzkantzak eta odolosteak nola egiten zituzten. Tipula eta porrua. Arrozarekin ere egiten zituzten: "mortzilak". Orain ezin egin, debekatuta dago eta.

« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia