Mendata (Bizkaia)

Meriendatzeko txokolatea eta ogia

Meriendatzeko txokolatea eta ogia Meriendatzeko gehienetan txokolatea eta ogia jaten zituen. Bestela esne-gaina (tela edo kipurra) ogi gainean ipinita, azukre pixka batekin. Amak Totorikaguenarenean egiten zituen mandatuak eta han gozoki eskukadatxo bat ematen zioten. Haretxen zain egoten zen. Txerria hiltzen zenean, odolosteak auzokoei banatzen zitzaizkien. Sari moduan txokolatea, intxaurrak edo hurrak ematen zizkieten, eta pozik!

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan MDT-001-008 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Meriendatzeko gehienetan txokolatea eta ogia jaten zituen. Bestela esne-gaina (tela edo kipurra) ogi gainean ipinita, azukre pixka batekin. Amak Totorikaguenarenean egiten zituen mandatuak eta han gozoki eskukadatxo bat ematen zioten. Haretxen zain egoten zen. Txerria hiltzen zenean, odolosteak auzokoei banatzen zitzaizkien. Sari moduan txokolatea, intxaurrak edo hurrak ematen zizkieten, eta pozik!
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia