Jai egunetako jatekoak
Hizlaria(k):
Maguregi Amesti, Julian
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan MAR-056-023 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Etxeko ospakizunetan oilaskoa eta garbantzuak jaten zituzten. Posterako, arroz-esnea, sagar-saltsa eta intxaur-saltsa prestatzen zituzten. Behin, baserri batera gonbidatuta joan ziren eta entsalada azukrearekin atera zieten jateko.
- Proiektua: Markina-Xemeingo ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Ainhoa Etxazarra
- Data: 2013(e)ko uztailaren 17a
- Iraupena: 0:01:56
- Erref: MAR-056/023
- Kodifikatzailea: Ainhoa Etxazarra
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!