Markina-Xemein (Bizkaia)

Jai egunetako jatekoak

Jai egunetako jatekoak Etxeko ospakizunetan oilaskoa eta garbantzuak jaten zituzten. Posterako, arroz-esnea, sagar-saltsa eta intxaur-saltsa prestatzen zituzten. Behin, baserri batera gonbidatuta joan ziren eta entsalada azukrearekin atera zieten jateko.
Etxeko ospakizunetan oilaskoa eta garbantzuak jaten zituzten. Posterako, arroz-esnea, sagar-saltsa eta intxaur-saltsa prestatzen zituzten. Behin, baserri batera gonbidatuta joan ziren eta entsalada azukrearekin atera zieten jateko.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia