Kanilla beti, txotxa inoiz ere ez
Hizlaria(k):
Arruti Legorburu, Gregorio
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan LEZ-024-032 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Sagardoari, kupelean ipinita gero, irakiten utzi behar zaio pare bat hilabetez. Bere garaia heldutakoan botilaratu egiten da edo txotxean jarri Eurek beti kanillan zerbitu dute, sekula ere ez txotxean. Eurek kontrolatzen zuten kanilla, konfiantza handiko taldeei bakarrik uzten zitzaien beren kasa hartzen.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Edurne Zabala
- Data: 2009(e)ko azaroaren 25a
- Iraupena: 0:02:21
- Erref: LEZ-024/032
- Kodifikatzailea: Juan Martin Elexpuru
- Gaia(k): Aisia » Taberna giroa » Sagardotegiak , Baserria » Baserriko lanak » Sagardogintza
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!