Lezo (Gipuzkoa)

J.O.C.eko kide

J.O.C.eko kide <p>Lezoko J.O.C.-eko (Juventud Obrera Cat&oacute;lica) kide zen. Ekintza desberdinak antolatzen zituzten, besteak beste, mendira irteerak. Bidegabekeriak konpontzea zen taldearen beste eginkizunetako bat. Astero biltzen ziren elizako lokaletan. Ezkondu ondoren ere jarraitu zuen taldeko kide izaten baina H.O.A.C. izeneko taldean (Hermandades Obreras de Acci&oacute;n Cat&oacute;lica).</p>

Tamaina:

Lezoko J.O.C.-eko (Juventud Obrera Católica) kide zen. Ekintza desberdinak antolatzen zituzten, besteak beste, mendira irteerak. Bidegabekeriak konpontzea zen taldearen beste eginkizunetako bat. Astero biltzen ziren elizako lokaletan. Ezkondu ondoren ere jarraitu zuen taldeko kide izaten baina H.O.A.C. izeneko taldean (Hermandades Obreras de Acción Católica).