Iurreta (Bizkaia)

Gaztagintza: esnearen tenperatura

Gaztagintza: esnearen tenperatura Senarrari etxeko gaztak nola egin azalpenak eman zizkioten Idiazabal denominaziokoek eta esnearen tenperatura 37 gradutik ez zela pasa behar esan zioten. Baina Frantziskak 40tik gorako tenperaturarekin egiten zituen gaztak eta oso onak irteten ziren. Senarrarekin eztabaidak izaten zituen horren harira. Ehun litro esnerekin gazta ezberdinak egin zituenekoa. Esne hotzagoarekin gazta gogorragoak.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan IUR-045-002 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Senarrari etxeko gaztak nola egin azalpenak eman zizkioten Idiazabal denominaziokoek eta esnearen tenperatura 37 gradutik ez zela pasa behar esan zioten. Baina Frantziskak 40tik gorako tenperaturarekin egiten zituen gaztak eta oso onak irteten ziren. Senarrarekin eztabaidak izaten zituen horren harira. Ehun litro esnerekin gazta ezberdinak egin zituenekoa. Esne hotzagoarekin gazta gogorragoak.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia