Iurreta (Bizkaia)

Gaztagintza: legarra

Gaztagintza: legarra Esnea beroa badago, azkarrago hartzen du legarra eta legar gutxiago behar izaten du. Legarra ere ona behar izaten da. Ardiei ateratzen zitzaien. Gerora, Idiazabal denominazioa Frantziatik ekartzen hasi zen legarra, likidoan.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan IUR-045-003 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Esnea beroa badago, azkarrago hartzen du legarra eta legar gutxiago behar izaten du. Legarra ere ona behar izaten da. Ardiei ateratzen zitzaien. Gerora, Idiazabal denominazioa Frantziatik ekartzen hasi zen legarra, likidoan.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia