Elgoibarko Izarrako umeei dantza, akordeoia, gitarra eta txalaparta irakasten

Elgoibarko Izarrako umeei dantza, akordeoia, gitarra eta txalaparta irakasten Elorra dantza-taldea sortu eta hilabete gutxira Felix Etxeberria `Parapan´ek deitu zion Elgoibarko Izarratik eta umeei dantza irakasten hasi zen. Dantzaz gain, gitarra, akordeoia eta txalaparta ere irakasten zituen. Elorra dantza-taldekoek Pilar ikastetxean entseatzen zuten hasieran; gerora Luis Mari Iriondok utzitako lokal batzuetan. Azoka plaza berria amaitu zenean, Jaime Arrese alkateak goiko solairua utzi zien. Gitarra, txalaparta eta akordeoia ere bertan irakasten zituen.