"Juventud elgoibarresa"tik antolatzen zituzten ekitaldiak

"Juventud elgoibarresa"tik antolatzen zituzten ekitaldiak 14-15 urte ingururekin dantza-taldea utzi eta zenbait herritarrek eskatuta "Juventud elgoibarresa"n sartu zen, euskara talderako jendea behar zutela eta. Hainbat gauza antolatzen hasi ziren: kultur asteak, liburu eta disko azoka, jaialdiak... Lorpen handia izaten zen jaialdi bat antolatzea. Baimenak behar izaten ziren eta abestuko ziren kanta guztien hiru kopia bidali behar izaten ziren gaztelaniara itzulita. Gogoan du Urretxindorrak, Lupe, Leon eta Maurizia... etorri izan zirela. Ez zuten dirurik izaten eta jaialdietan ateratako diruarekin ordaintzen zituzten gastuak.