Elgoibar (Gipuzkoa)

Etxeko jatorduetako jakiak

Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.

Hizlaria(k): Epelde Arriola, Maria

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan EGB-017-029 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Goizetan 8retan jaikitzen ziren eta eskolara 9etarako joaten ziren. Eskolarik ez zutenean etxeko lanetan aritzen ziren. Arto-esnea, morokila, kafesnea, baba, berdura eta abar jaten zuten. Larruskaingo errotaraino joaten ziren artoa ehotzera eta ogia etxean egiten zuten. Etxean egindako sagardoa edaten zuten.

« Aurrekoa Hurrengoa »

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia