Gabonetako jatorduak
Eibarko kultur ondarea
Hizlaria(k):
Lopez Larrea, Faustina
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan AB-151-033 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Gabonetan aza, bakailaoa, bisigua, barraskiloak... jaten zituzten etxean; "bijilia" egin beharra zegoelako. Karramarroak ere egoten ziren, inguruetan harrapatuta. Ezkailutara joateko ohitura. "Mazapan" omen zen ona ezkailutan.
- Proiektua: Egoibarra - Eibartarren Ahotan
- Elkarrizketatzailea(k): Asier Sarasua Aranberri
- Data: 1999(e)ko azaroaren 05a
- Iraupena: 0:01:45
- Erref: AB-151/033
- Kodifikatzailea: Ane Sarasketa
- Gaia(k): Aisia » Mendia eta hondartza » Errekako arrantza eta ehiza , Erlijioa » Ohiturak eta bizimodua » Eliza giroko ospakizunak » Gabonak , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Jatorrizko proiektua
Grabazio honen materiala ondorengo proiektuaren baitan jaso eta landu zen. Bertan aurkituko duzu jatorrizko materiala eta informazioa: Eibarko udalaren materiala - Eibartarren Ahotan - Egoibarra
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!