Taloa eta esnea janda, osasuntsu
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan EAA-022-016 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Taloa nola egiten den. Esnetara botata jaten zuten, goizean eta gauean. Osasunerako ona dela dio. Eurak, 5 neba-arreba, hori janda ondo bizi izan dira, eta urte askoan, gainera. Orain jateko berezi moduan jaten da. Berak ez ei du jaten, lehen asko jandakoa delako. Hoztuz gero, gogortu egiten da, baina beroan jateko bikaina da taloa.
- Proiektua: Eako ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Andere Gonzalez
- Data: 2012(e)ko azaroaren 19a
- Iraupena: 0:02:52
- Erref: EAA-022/016
- Kodifikatzailea: Aintzane Agirrebeña
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!