Ea (Bizkaia)

Errazionamenduko ogia bi aldiz jasotzearren, isuna

Errazionamenduko ogia bi aldiz jasotzearren, isuna <p>Ezkondu zenean (1951n), ogia errazionamenduan zegoen oraindik. Udaletxera joaten ziren elikagaien bila. Ezkondu zenean Eako udaletxean eman zuen izena, baina Ere&ntilde;on artean "baja" eman gabe. Amak bere errazionamenduko ogia jaso zuen Ere&ntilde;on eta berak Ean. Handik hilabetera konturatu egin ei ziren eta hamar ogerlekoko isuna ordaindu behar izan zuen.</p>

Tamaina:

Ezkondu zenean (1951n), ogia errazionamenduan zegoen oraindik. Udaletxera joaten ziren elikagaien bila. Ezkondu zenean Eako udaletxean eman zuen izena, baina Ereñon artean "baja" eman gabe. Amak bere errazionamenduko ogia jaso zuen Ereñon eta berak Ean. Handik hilabetera konturatu egin ei ziren eta hamar ogerlekoko isuna ordaindu behar izan zuen.