Tratua lehen eta orain
Hizlaria(k):
Arruabarrena Zerain, Pilar
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan DON-161-012 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Barazki gehiago saltzen dira gaur egun. Tomatea nola jaten zen.
- Auzoa: Añorga
- Proiektua: Behe Urumearen Memoria Historikoa
- Elkarrizketatzailea(k): Asier Agirresarobe - Josu Tellabide Azkolain
- Data: 2013(e)ko urriaren 07a
- Iraupena: 0:01:33
- Erref: DON-161/012
- Kodifikatzailea: Irati Lizeaga
- Gaia(k): Baserria » Baserriko lanak » Baratzea eta soroa , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura , Baserria » Baserriko lanak » Baserriari lotutako lanbideak , Baserria » Baserriko lanak » Herrira saltzera, erostera
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!