Lorezain eta itzain lehenengo

Lorezain eta itzain lehenengo <p>Batxilerra arte ikasten zen A&ntilde;orgako eskolan. Lantegian eskola txikia zegoen, ofizioa ikasteko. Lorezain hasi zen. Eta gero itzain harrobian, eta ondoren makinekin. Mantenimendu arduradun, gero. Itzain lanak. Bost ibiltzen ziren bagoiei tiraka. Bi harrobiak.</p>

Tamaina:

Batxilerra arte ikasten zen Añorgako eskolan. Lantegian eskola txikia zegoen, ofizioa ikasteko. Lorezain hasi zen. Eta gero itzain harrobian, eta ondoren makinekin. Mantenimendu arduradun, gero. Itzain lanak. Bost ibiltzen ziren bagoiei tiraka. Bi harrobiak.