Bilaketa

Pasarteak (25)

• Erromeria arratsaldeko argitan
    ... jun giñuztean. Lekuik ez trenen sartzeko. Batzuk txintxilika, beste batzuk aurren jarrita jun hittuan, kanpon...
  • Lixiba nola egiten zuten
    ... - Bai, alanbrea. Alanbrea buelta guzin. Hantxe txintxilika. - Erropak txurik eta koloretakok? - Zurie. ...
    Media: Bideoaren ikonoa Audioaren ikonoa
  • Gerra hasi zenean, izara zuri bat leihoan
    ...eko, bainantzako ta¬. Ta jarri non izara zuri bat txintxilika, leihotio. “Yo quería paz, yo no quería guerra”....
  • Lehengo neguak gogorragoak; izozteak
    ...a. Ze etorriko? Ta jela pilla haundiya etorri zan txintxilika zeona. Soltau ta behera. Haura sustua eman zian!...
  • Txerria hil eta odolkiak, txorizoak... egiten zituzten etxerako
    ... - Txorixuak eta iten giñuzen, ta, goiko tetxotan txintxilika jartzen giñuzen sekatzen. - Sukaldian bertan? ...no artuak’e zeak iten zian, montoiak iten zian ta txintxilika jartzen zian. Behian ez, traban batetikan dana j...
  • Iratzargailu pertsonala
    ...hatza - “... behatzan potolon! Ta gero soka hori txintxilika utziko det kanpo aldea, ta hik, hik tira in”. Ta...
  • Mairuak iritsi zirenekoa
    ...rutik sartuta eukitzen zuen traste bat gero atzea txintxilika zeon bat, pantaloiak hau honeaiño aillatzen zan ...
  • Lehengo autobusak bete-beteta
    ...an-ta ikusten da aten jendea hola helduta. - Bai txintxilika ta goien ta buenoooo... - Goien´e bai, e? - Ba...
  • Atso gaixoak
    ...il eingo zola esaterakon, katu beltza jartzen zan txintxilika. Katu beltzak, bai. - Hil eingo zola? - Bai. H...
  • Gatzagia lortzeko pausoak
    ...an Bautista: Atera. - Tomas: Ta haik biyak lotu, txintxilik jarri ta sekatzen zun, kontserbatzeko. - Juan Ba...zeko. - Juan Bautista: Hua kontserbatu itten zan txintxilik jarrita. - Tomas: Seko-seko itten zan. bueno sek...

Emaitzak: 25 | Orriak: 1 2 3