Bilaketa

Pasarteak (25)

• Piko-hostoak eta diarrea-belarrak
    ...batian sartu ta sekatzen jarri, ta sekatzian... -Txintxilik? -Toki illuna biharko du edo? JM: -Ganbaran jar...
    Media: Bideoaren ikonoa Audioaren ikonoa
  • San Pelaioetako giroa; garaien arteko konparaketa
    ... ta… Serrasenetik hartu, Serrasenian bere sokakin txintxilika. Geo oain, azken sasoi hontan, ikusi izan ditut ...
  • 'Basarri'rekin egindako afaria
    ...arraiak itsasuan bertan larrututa. [Espartaletik] txintxilika, earki sekatuta, goxo-goxo. Ta, jerezakin, ardo ...
  • Olagarroa nola lehortzen zen
    ...en eo kaña baten, kañabera o burni tubo baten eo, txintxilik. Hor jartzen nin, ta han’e bai, hor gaiñian’e bai... bai, han, soka jarrita. Barilla bat jarri ta han txintxilik burutik. - Bai, bai, bai. - Gero egun batzuet...
  • Festetako entretenimenduak
    ...biltzen gendun jolasak eta egurrakin indako zeak, txintxilikako kamioi hoiek ya, ez ditxuk, ez ditxuk ya esist...

Emaitzak: 25 | Orriak: 1 2 3