Aita oso errementari ona

Hizlaria(k): Urkiola Lazpiur, Jesus

Aita non hasi zen lanean. Aita oso errementari ona. Lan izugarriak egin zituen marrazketan jakin gabe: Arantzazutik Olatera doan tuberia; Banco de Españako segurtasun sistema...

Eta zuen aittak nun ikasi zeban?
Arek ikasi zaben bertan, nere aitta lelengo asi zan labe altuan. Zerrajera fundau zanian asierakua zan, osea fundadoria zan, eta asi zan labe altuan, ta gero ba, karo, bia zien ba operarixua, errementarixak-eta bia zien, da bueno ba, nere aitta asi zan ba orduantxe, errementari. Arek ein zittuan por ejenplo Madrideko sistema de seguridad Banco de Españakuak, eta obra bastante aundixa ein zaben orrek Arantzazutik eta Olatera, tuberixa ori dana.

Egilea(k): Iñaki Arana