1 |
Gaztainondoek zuten garrantzia garai batean |
|
2 |
Hileta-elizkizunekin zerikusia zuen ohitura zaharra: ondra-jana |
|
3 |
Taloa eta morokila egiteko irina |
|
4 |
Gaztainak eta gaztainaren gaixotasuna |
|
5 |
Goimendi auzoko gari-jotzeak eta Ibarrola errota |
|
6 |
Txerria hildakoan, odolosteak egiten zituzten |
|
7 |
Artoa eta esnea; taloak; morokila |
|
8 |
Behi-esnearekin gaztak egiten zituzten |
|
9 |
Garai bateko laboreak; baba klaseak |
|
10 |
Janaria batailoia baserrian zegoen bitartean |
|
11 |
Txerria hiltzen zuten etxerako |
|
12 |
Txorizoak egiteko prozesua |
|
13 |
Ogia eta esnea inguruko baserri batetik |
|
14 |
Garia tresnak zorroztearen truk |
|
15 |
Eskolarako bidea |
|
16 |
Txerria hiltzen zutenean |
|
17 |
Babarruna, zaku erdi |
|
18 |
Errotaerdi erreka |
|
19 |
Konbidautzak etxean zirenean jaten zutena |
|
20 |
San Martzialak |
|
21 |
Etxeko gaiak otorduetan |
|
22 |
Arangurentxo baserrian sagardo asko egiten zen |
|
23 |
Ardoa egun berezietan; gari-lanak auzolanean |
|
24 |
Baserriko menua |
|
25 |
Urdaiazpikoa ontzeko lanak |
|
26 |
Txorizoak nola egin eta kontserbatu |
|
27 |
Arto-zuritzearen inguruko kontuak |
|
28 |
Aitajaunak zezina labean nola prestatzen zuen |
|
29 |
Txorizoak, saltxitxak eta odolosteak egiten |
|
30 |
Jateko ohiturak I: gisatua egiteko astirik ez orain |
|
31 |
Jateko ohiturak II: odolosteak, oilaskoa |
|
32 |
Abereen otorduak eta beraienak |
|
33 |
Txerria hil eta gibela afaltzeko |
|
34 |
Antzezlanaren aurretik, makillajea eta ardo zuria |
|
35 |
Entsegu ofizialaren ostean tabernetako entsegura |
|
36 |
Arando taberna eta gerra sasoiko kontuak |
|
37 |
Oilaskoa eta txanpaina |
|
38 |
Tabernan zer edaten zen |
|
39 |
Txondor inguruan egiten ziren txabolak |
|
40 |
Ikazkintzan zebiltzanean zer jaten zuten |
|
41 |
Kapritxorik ez |
|
42 |
Garia eraman, errazionamendua ekarri |
|
43 |
Pezeta bat ikustea zaila zen |
|
44 |
"Mieleroa" |
|
45 |
Lopeko Juliri intxaurrak kentzen |
|
46 |
Gabonetako jatekoak |
|
47 |
Ondra-bazkarira nor joaten zen |
|
48 |
Ondra-bazkaria tabernan; jaten zutena |
|
49 |
Gaubelako jan-edana, hildakoa zaintzen |
|
50 |
Igandetako menua; letxuga azukrearekin jaten zen |
|
51 |
Ezkontzak baserrietan |
|
52 |
Etxeko bazkaria |
|
53 |
Gaur egungo eta orduko umeen arteko aldeak |
|
54 |
Fruta gutizi moduan erosten |
|
55 |
Beraientzako jateko eskasena. Guardia zibilekin istiluak |
|
56 |
San Martzialak |
|
57 |
Aisialdia gaztetan: musika eta txangoak |
|
58 |
Pazkoak: otordua |
|