Entsegu ofizialaren ostean tabernetako entsegura

Entsegu ofizialaren ostean tabernetako entsegura Txomin Amasorrain nolakoa zen. Urretxindorrak taldekoekin harremana zuen, Altos Hornosekoak zirelako. Beraiek ezagutzen zituzten Urretxindorrak taldekoak, baina ez zuten harreman berezirik. Behin Elorrion batera abestu zuten. Gotzon Bikuñarekin Ernai antzerki taldean kointziditu zuen. "Juventudes Parroquiales"en lokalean egiten zituzten entseguak, Konbenio kalean. Amaitutakoan, txikiteora. Tabernetan entseatzen zutela dio. Txominek edaten zuen pattarra: Gainjantzi beltz.