Aramaio (Araba)

Soinua jotzen, arbola azpian

Soinua jotzen, arbola azpian <p>`Angiozarko itsua&acute;k pieza bana ematen zien aste guztirako, etxean ikasteko. Paperera begiratzen ez zionari igartzen zion itsuak. Auzoan arazoak izan zituen, denak baserriko lanetan zebiltzan bitartean bera soinua jotzen egoten zelako arbola azpian. Kexatu egin ziren, eredu txarra zelako gazteentzat.</p>

Tamaina:

`Angiozarko itsua´k pieza bana ematen zien aste guztirako, etxean ikasteko. Paperera begiratzen ez zionari igartzen zion itsuak. Auzoan arazoak izan zituen, denak baserriko lanetan zebiltzan bitartean bera soinua jotzen egoten zelako arbola azpian. Kexatu egin ziren, eredu txarra zelako gazteentzat.