Antzuola (Gipuzkoa)

Nola-halako ogia

Nola-halako ogia Gari-urte txarretan, zahi askorekin egiten zen ogia. Ogi astuna izaten zen. Patata egosia ere gehitzen zitzaion ogiari. Ogiak harroagoa irteten zuen, baina uda sasoian fermentatu egiten zen.
Gari-urte txarretan, zahi askorekin egiten zen ogia. Ogi astuna izaten zen. Patata egosia ere gehitzen zitzaion ogiari. Ogiak harroagoa irteten zuen, baina uda sasoian fermentatu egiten zen.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia