Antzuola (Gipuzkoa)

Txokolatea lizundu

Txokolatea lizundu <p>Gaztaina denboran gaztainak oskolean batu eta etxera ekartzen zituzten. Aletzerakoan onenak jan eta besteak txerriei edo ganaduari ematen zieten. Udazkenean sagarrak eta intxaurrak ere izaten zituzten. Txokolatea ere oso eskasa zen gerraostean. Amonari gordetzen-gordetzen, batzuetan txokolatea lizundu egiten zitzaion. Arrazionamenduko ogia txakurrek ere ez zuten jaten.</p>

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ANT-079-011 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:

Gaztaina denboran gaztainak oskolean batu eta etxera ekartzen zituzten. Aletzerakoan onenak jan eta besteak txerriei edo ganaduari ematen zieten. Udazkenean sagarrak eta intxaurrak ere izaten zituzten. Txokolatea ere oso eskasa zen gerraostean. Amonari gordetzen-gordetzen, batzuetan txokolatea lizundu egiten zitzaion. Arrazionamenduko ogia txakurrek ere ez zuten jaten.

« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia