Tabernan gehien edaten ziren edariak
Hizlaria(k):
Urkola Zuriarrain, Joxe
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ANO-003-031 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Arratsaldeetan ardoa eta garagardoa izaten ziren ohikoenak tabernan. Garai batean ardo zuria ere asko edaten zen eguerdietan, baina gero jendea txakolinarekin hasi zen. Berak taberna hartu zuen sasoian, festetan gauez garagardoa eta gin-tonic-a ziren gehien edaten zirenak. Gerora, konbinatu berriak hasi ziren.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Miren Artetxe
- Data: 2010(e)ko otsailaren 04a
- Iraupena: 0:01:31
- Erref: ANO-003/031
- Kodifikatzailea: Aintzane Agirrebeña
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!