Harategiko elikagaiak
Hizlaria(k):
Urkola Zuriarrain, Joxe
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ANO-003-014 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Garai bateko jakirik garestienak: solomoa, txuleta, txongoa... Zati desberdinak aipatzen ditu. Gaur egun desberdin lan egiten da. Saltzea gehien kostatzen zena bularra izaten zen, hezur asko zuelako. Baina harekin bi gauza egin zitezkeela dio: salda ederra eta gero egosita jan. Garai batean jendeak ez zekien "karrillerak" (masaila) zer ziren.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Miren Artetxe
- Data: 2010(e)ko otsailaren 04a
- Iraupena: 0:03:15
- Erref: ANO-003/014
- Kodifikatzailea: Aintzane Agirrebeña
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Lanbideak » Negozioak, dendak
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!