Lehengo eta oraingo tabernako ohiturak
Hizlaria(k):
Goikoetxea Elustondo, Maria Antonia
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ZUM-111-027 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Aitak alondegian ardoarentzat almazena zeukan eta dendetara saltzen zuen. Errioxatik ekartzen zuen ardoa. Lehen ardogintza naturalagoa zen, ez zegoen hainbeste aurrerapen. Orain dena kontrolatua dago. Lehengo eta oraingo tabernako ohiturak: lehen ardo gehiago edaten zen, orain garagardoa ohikoagoa da; txikiteoa desberdina da; kafe "konpletoa"... Etxeko jatorduetan ere ardo botila ez zen falta izaten.
- Proiektua: Zumaiako ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Haizea Odria
- Data: 2021(e)ko irailaren 14a
- Iraupena: 0:04:00
- Erref: ZUM-111/027
- Gaia(k): Baserria » Baserriko lanak » Ardogintza , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Aisia » Taberna giroa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!